Foredrag med Mads Vad - Søndag 22. August

 Foredrag med Mads Vad 

Søndag den 22. August Kl.12.00 

"Jeg VIL være glad"

Hvordan formår man, at holde ved sine mål og ambitioner samtidig med, at man bombarderes med personlige og arbejdsrelaterede problemstillinger? Hvordan bliver man ved med at være glad? Glad hver dag?

Mads Vad giver et personligt foredrag, der berører Mads’ udfordringer som barn, Vild med dans sæsonerne, opstarten af en af Danmarks største danseskoler og nøglen til at stå med trofæet til sidst.

Men hvordan er man en god ven, kæreste og chef samtidig med, at man holder stressen ude og sikrer den balance i livet, der gør, at man går glad i seng?

Jeg har en grundregel i mit liv; jeg vil være glad hver eneste dag. Langt de fleste dage lykkes det. Som alle andre mål, kræver det udholdenhed, vilje og fokus – hver dag.

Som barn oplevede jeg tidligt, hvor svært det kan være at tænke anderledes og have andre prioriteter og interesser end de fleste. Jeg lærte hurtigt, at ethvert valg indebærer et fravalg. For mig er fravalg ikke noget dårligt, men en naturlig proces af et tilvalg. Men det er bare svært som barn, at blive betragtet som anderledes, bare fordi at man ikke var helt som gennemsnittet. 

Billetpris: 200 kr. 

Billetter købes igennem følgende link:

Billetkøb

 

Tilbage til oversigt

bubble