APRIL/MAJ 

Forretter 

Hvide danske asparges med håndpillede rejer, sprød hvede & hollandaise sauce 

*****

Hjemmerøget laks med marinerede grønne asparges, citron & sprød rugbrød

*****

Surdejspandekage med tatar af kammuslinger, æbler & musling sauce

***** 

Hovedretter

Balotine af perlehøne med trøffel & små majs 

*****

 Dansk kalvefilet med skank, små grøntsager, nye kartofler & æble sauce 

*****

Farseret oksemørbrad med nye løg, svampe & rødvins sauce

*****

Ost

Oste fra nær & fjern med sødt & ristet rugbrød

Desserter

Håndværkerforeningens dessertfantasier bestående af mousse, kage & is

*****

Hindbær flødeis med kørvel & brunet smør

*****

Variation af rabarber med hvid chokolademousse & mazarin
 *****

3 retter kr. 398,-
4 retter kr. 488,-

bubble